Unknown

TolgSmak - vilka driver det?

Vi är några Tolgbor och företagare som gillar att syssla med lite olika saker och hitta på nya - allra helst gör vi det tillsammans för då blir det allra bäst. Förutom oss själva så samarbetar vi med många andra härliga Tolgbor.
 
Bo Palm; projektledare i IT-världen och driver även ett IT-företag för klimatsmarta transportlösningar. Han har tillsammans med sin Sara skapat Pannkakshuset. Det stora intresset av musik, vin & öl, fotografering samt bil & mc ger en berest och allmänbildad person som gillar människor och allra helst vill att vi tillsammans skapar lösningarna. Bördig från Halmstad och har bott i Kina.
 
Pär Renevall; är den musicerande lanthandlaren med stort intresse för inredning och som inte är rädd för någon utmaning. När man jobbar tillsammans med honom så inser man att glaset nästan alltid är halvfullt och att det för det mesta finns lösningar att tillgå bara man är beredd att söka efter dem. Musiken finns alltid där som vind och vatten - att leka med musik är både roligt och stimulerande.
 
Sara Palm;
de flesta människor har goda idéer på lut och kan se vad som behövs, men inte många har förmågan att förverkliga sina tankar och göra dem hanterbara i det verkliga livet. Utbildad lärare och ekonom, 20 års erfarenhet av affärssystem samt ambassadör/föreläsare för kvinnligt företagande. Sara är en tillgång man inte vill vara utan i ett projekt. Friidrottstjej från Sveriges Trädgård.
  
Marie Renevall; 
före detta Medieinformatör och dansinstruktör som nu driver både lanthandel och inredningsbutik. Full med energi och alltid på tårna gör att tankarna lätt går till Duracell. Man behöver inte vara orolig att fråga om hjälp - för du får det. Seviceinriktad smålandsflicka som gillar ordning och reda.
 

Pressmaterial

Läs våra pressmeddelanden på Mynewsdesk.