Unknown

MAT & DRYCK
Vi tillagar all vår mat på plats och i största möjliga mån med ekologiska och lokalproducerade råvaror. Det finns stor chans att du blir serverad pannkakor i någon form eftersom vi utgår från samma kök som Pannkakshuset, men vi lagar också all möjlig annan mat.

Vid behov, föranmäl eventuella intoleranser eller särskilda önskemål så ordnar vi gärna alternativ med exempelvis laktos-, gluten- eller mjölkfria ingredienser.

Vi har fullständiga rättigheter för de sällskap som önskar njuta av ett glas vin eller öl till maten, eller varför inte cognacsprovning som aktivitet. 


Menyförslag för en heldag
Förmiddagsfika: smörgås på härbakat bröd, god svensk ost med grönt
Lunch: småländska isterband med dillstuvad potatis
Eftermiddagsfika: saffranspannkaka med Mohedas ekologiska hallonsylt o vispgrädde
Mingelmat som inledning på kvällen: pannkakstapas
Middag: ugnsstekt lax med Saras ädelpotatis
Efterrätt: chokladfondant till efterrätt

loading...

Råvaror
I vår matlagning försöker vi att göra de  ekologiska valen som gör det lättare för dig som köper våra tjänster och äter vår mat - att välja just oss! Vi tänker alltid på vad vi använder i våra soppor, i våra pannkakor och i vårt kaffe!  Det går nästan alltid att finna varor som är ekologiska, lokalproducerade, fairtrademärkta eller MSC-fiskade. Vi tillagar alltid allt i våra lokaler och i den mån det går så plockar vi sallad och ruccola, kål och gurka i Nybrukarnas land 25 meter från köket - mer lokalproducerat än så blir det inte!