Unknown

LOKALER

När ni kommer till oss finns det flera möjliga alternativ att vara på, både inne och ute i skog och mark. En av våra stora fördelar är att vi har tillgång till den vackra naturen i Tolg. Hos har ni möjlighet att kombinera moderna lokaler och unik natur. 
 

Bomans Loft
Andra våningen i ett gammalt sädesmagasin har ge plats för Bomans Loft. Här är det en unikt härlig miljö som bjuder på överraskningar när man öppnar dörren - vem kunde tro att där uppe är ett så fint rum?!

Lokalen är ca 65 kvm och rymmer upp till 40 personer beroende på vilken sittning man väljer.

Teknisk utrustning: WiFi, TV, projektor, blädderblock etc
 

Allsång på loftet
Allsång på loftet

Pannkakshuset
Första våningen är detsamma som det ursprungliga Pannkakshuset.  Storlek ca 30 kvm och här sitter den lilla gruppen upp till ca 10 personer.

Teknisk utrustning: WiFi, blädderblock, möjlighet till projektor och duk
 

Pannkakshuset
Pannkakshuset

Saras Loge
Stor loge på ca 170 kvm. Här rymms det som mest 120 personer. Lokalen är bara till viss del isolerad varför det höst- och vintertid skall betraktas som utomhusmiljö.

Teknisk utrustning: WiFi, blädderblock, möjlighet till projektor med duk

Oktoberfest
Oktoberfest

Trollebo
Ett underbart litet timmerhus som är en f.d. "linbasta". Huset är skönt befriat från all modern teknik så det som erbjuds är yxa och grilltång, tändstål och ved...uppförs under höst/vinter 2015

Huset nås genom en härlig promenad på skogsbilväg (ca 1 km).

Trollebo
Trollebo

Stenhuset
I en skön oas finns Stenhuset, en mindre lokal i lummiga omgivningar

Huset nås genom en härlig promenad på ca 500 meter från Pannkakshuset

Teknisk utrustning: WiFi, blädderblock, möjlighet till projektor med duk

Naturen
Upptäck den småländska naturen. Ett stycke unik natur med höga biologiska och ekologiska värden. En fantasieggande och hoppingivande plats som lockar till att lära mer om biologi. En vacker och inbjudande plats med höga rekreationsvärden. En plats som rymmer mycket om man ger sig lite tid att upptäcka den.
 
loading...